Bezoekadres
Erasmusweg 19, 2202 CA
Noordwijk aan Zee
Nederland

Plan route
Contactgegevens
Postbus 366, 2200 AJ
Noordwijk aan Zee
Nederland
+31 (0)71 364 11 11
[email protected]

Een nieuwe wind Aan Zee

Marije de Jager

Sinds januari 2017 waait er een nieuwe wind Aan Zee. Gestuwd door e-Vision krachten. Of voormalig e-Vision, want inmiddels noemen de medewerkers zich trots Aan Zee'er. En deelt Aan Zee bij deze vol trots ons samengaan. Samen kunnen we het verschil nog beter maken.  

Volgens het motto 'goed + goed = beter' hebben e-Vision en Aan Zee de krachten gebundeld. Een perfecte match: beiden creatief, deskundig en technisch begaafd. Maar ook met unieke expertise in huis op deelgebieden waar ze zich de afgelopen jaren op hebben gefocust. En die expertise gaan we nu samenvoegen. 

En dat is goed nieuws 

Vooral voor jou, want je krijgt nu op alle vlakken het beste van het beste. Maar ook voor onszelf. Want wij hebben nu alles wat we nodig hebben om de ideale oplossingen voor onze klanten te bieden. Allemaal aanwezig binnen de muren van onze villa aan zee.

Hoe we dat zo zeker weten?

Omdat we het al hebben uitgeprobeerd. e-Vision trok al in de zomer van 2015 in bij Aan Zee in Noordwijk om samenwerking te zoeken. Dat liep zo lekker, dat we steeds meer projecten zijn gaan doen. En nu maken we dat succes officieel.

Goed

Aan Zee heeft de strategische kracht, Scrum en door zijn formaat mogelijkheden voor grote projecten die e-Vision soms als klein bureau miste. e-Vision is een kei in technisch complexe projecten en is een gevestigde naam in de non-profitsector. 

Samen beter

Nu zijn ze samen: een grote, sterke organisatie die zich thuisvoelt tussen de grote commerciële jongens en meiden én in de non-profit. Die de mooiste oplossing vindt bij kleine, complexe vraagstukken en weet wat er nodig is voor een brede campagne op de meest uiteenlopende kanalen. Waar techniek en design naadloos in elkaar overvloeien. En dat allemaal op een adembenemende locatie.

Want we laten ons graag inspireren door onze partners en door onze collega's, maar net zo lief waaien we even uit aan zee en laten we de wind, de golven en de zon op ons inwerken voor de mooiste ideeën. Die we dan weer delen met iedereen die maar wil.

Topics: Aan Zee

Marije de Jager

Marije de Jager - 10 februari

Wat Marije doet, doet ze goed. Als je beseft hoeveel ze doet en gedaan heeft, dan begrijp je wel waarom Miss M. most wanted is bij haar online gedreven klanten. Haar geheim is haar vurig hart. Dat volgt ze van jongs af aan en het brengt haar continu over de grenzen van haar comfort zone. Want uiteindelijk is de plek waar ze leert de plek waar zij zich thuis voelt.